Giraf weggehaald bij ingang van Alblasserdam

ALBLASSERDAM – De inmiddels beroemde giraf op De Helling, bij de ingang van Alblasserdam, is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 september 2020 weggehaald. Volgens Maxim van der Weijde, die het beest op 18 augustus neerzette, is de giraf gestolen. Het dier was een hit in het dorp. Veel mensen zagen hem bij het in en uitrijden van het dorp. In de afgelopen weken zijn er nog veel meer dieren bijgeplaatst. Wie de giraf heeft meegenomen en of hij ergens een nieuwe plek krijgt in het dorp is niet bekend. De meeste andere dieren staan er nog wel. De grote beer werd enkele weken geleden al door iemand meegenomen.

 1. Kinder achtig zeg dat je een giraf mee neemt was,zo tof beest is zo leuk dat we alleen nog pluchen beesten zagen niet van die gekke opblaasfigurem hoop dat de giraf weer terug komt

 2. Niet zo mekkeren, ik had verwacht dat ie binnen een paar dagen al weg zou zijn, beetje jammer ddww.

 3. Jammer van de giraffe…..begon zo leuk….hoop dat hij weer gevonden wordt…ik word er nog steeds blij van als ik er langs rij. Mag van mij blijven staan hoor

 4. Dit terrein is toch van Rijkswaterstaat?? Laten we hopen dat hier een camera aanwezig is. Zou mooi zijn als de dader betrapt is geworden. Wat een minkukel(s) weer zeg, die heeft of hebben echt een klote leven. Laten we dus de kloten afsnijden dan hebben ze in ieder geval nog een leven.

 5. Wat een zielepoten wonen er toch in dit dorp. Wie zoiets doet is echt een betreurenswaardige zak aardappelen.

 6. Mooi en dan maar gelijk een verbod om de ingang van het dorp vol te zetten met afval want dat is het. Hou je troep maar in je tuin zon uitstraling geeft het dorp min punten. En dan dacht de helft ook nog eens dat het een plek was waar een kind aangereden was .

 7. Het lijkt wel een gedenk olek..weg moet die troep..1 giraf is leuk..maar al die afthanse knuffels ziet er niet uit..gemeente..opruimen die meuk! Als mijn kliko te vroeg buiten staat krijg je een boete..nu ook mr opruimen!

 8. Die knuffels in die bocht lijkt inderdaad wel een gedenkplek voor een aangereden en overleden kind. Verdrietige, trieste uitstraling. Wat mij betreft mogen de knuffels opgeruimd worden…

 9. Ben ik nu de enige die denkt dat deze is meegenomen door iemand die het geld niet heeft voor zo’n knuffel voor zijn kind? Leuk om dan deze reacties te lezen.. Ik hoop dat er een kind heel blij is met een giraffe op zijn kamer πŸ™‚

 10. Dirk, beetje overdreven, vind je niet? Of is dit ook weer een van je geintjes of plagerijtjes waar jij en zeurpiet patent op hebben maar die niemand anders begrijpt? Maar nee hoor, grof worden we niet…
  En deze reactie heeft met de topic te maken, omdat…..?🧐🀨

 11. Eric: Mag dus aannemen dat jij het de normaalste zaak van de wereld vind dat tegenwoordig alles gejat of gesloopt word. Nou,ik niet.

 12. Lieve, naieve, domme Dirk. Heb ik dat ergens gezegd? Je leest meningen en dingen die nooit gezegd zijn. Je interpreteert er lustig op los. Als iemand het niet eens is met je, is hij dus -in jouw kleine oogjes- tegen je. Er is ook nog zoiets als nuance? Niet alles is zwart Γ³f wit…Er zitten nog 24 andere letters tussen A en Z. Iets neerzetten op het terrein VAN EEN ANDER mag wel, iets weghalen mag niet?? Wat als de eigenaar van het terrein het beestenspul straks weghaalt? Ook het leven niet waard? Denk eerst eens na voor je weer je onbezonnen mening geeft.

 13. Onverlaten zullen er altijd zijn, Dirk. Maar waarom “dood” wensen? DÑÑr moet je boven staan. Je geeft ze precies waar dat soort volk op uit is!

 14. Nou nou @Ericje , wat ben jij snel op je dingelingeTJE getrapt zeg , poeh !
  Je schrijft ;
  ”Maar nee hoor, grof worden we niet…” !
  Maar dan , jouw woorden ;
  ”Lieve, naieve, domme Dirk” ❓
  ”Denk eerst eens na voor je weer je onbezonnen mening geeft.” ❓
  ”. . . soort volk . . . ” ❓
  En dat verschilt , off topic , met anderen omdat . . . . . !
  En als je iets niet begrijpt kan je ook gewoon om uitleg vragen dus de pot . . . . . , inderdaad !
  We wachten je reacties wel ”weer” met grote spanning af .

 15. Of niet natuurlijk en als al zoveel keren haak je weer af .
  De zon schijnt , geniet er van , prettige dag 😘.

 16. Daar heb je helemaal gelijk in Eric. Maar word zat van alle onzinnige en bizarre berichten van heel Nederland. Lijkt of de mensen helemaal zijn dolgedraaid. Lijkt practisch onmogelijk geworden om op een normale sociale manier met elkaar om te gaan. Om triest van te worden.

 17. Ja, Dirk. Het zijn rare tijden. Mensen doen rare dingen.
  Maar kijk nou weer eens naar zeurpiet, toch jouw vriend. Weer een absurde bizarre reactie. En maar blaten en maar blaren. Terwijl het hem niet eens aangaat. Over zielig gesproken. Hij heeft nog nooit positief gereageerd op iemand die niet zijn mening was toegedaan. En durft al helemaal niet iemand persoonlijk te ontmoeten.
  Misschien moeten wij eens afspreken. Voor een 🍺of goed glas🍷?

 18. O ja @Eric . . . . !
  ”Terwijl het hem niet eens aangaat.” ?
  Jouw reactie van ”september 21st, 2020 at 8:48 PM”
  ” . . . waar jij en zeurpiet patent . . . . ” !
  Wel bij de les blijven knul .
  Maar een prettige avond nog , het laatste woord is weer aan jou , dat zijn we al aan gewend van je ,πŸ‘‹ .

 19. Och T. Eipreuz. Stop er maar mee en wees blij,net als ik,dat hij een keer normaal en respectvol reageert. Doen hun het,ik ook. Goeie raad maat.

 20. dirk, wat een waardevolle reactie van je! Super!
  En fijn dat die dieren daar worden weggehaald, er zijn al heel wat bijna-ongelukken gebeurd doordat mensen worden afgeleid.

 21. Ga jij maar een pilsje drinken met deze looser @dirk , ik van zijn levensdagen niet .
  Voorheen zijn er door dit figuur ook al reacties geplaatst , niet alleen aan mij gericht , die denigrerend waren maar als je hem dan een weerwoord gaf mag dat niet , kom op zeg , wie de bal kaatst kan hem terug verwachten !
  Andere reageerders verwijten maken maar daar zichzelf ook schuldig aan maakt , hij kan alleen maar herhalen wat andere reageerders ook schrijven .
  Ik ben gekke Henkie niet om mij te laten ringeloren door iemand met het verstandelijke vermogen van een gup .
  Maar even goede vrienden en tot de volgende topic , ik wens je veel succes mocht het ooit van dat pilsje drinken komen .

 22. T. Eipreuz: Niks meer gehoord van. Maar dat was voorspelbaar. Drinken wij er wel een paar πŸ˜€πŸ€­

 23. Peter, je mag Dirk mijn e-mail adres geven.
  Dirk, jammer dat je je oren laat hangen naar superstoker zeurpiet. Zie je nou echt niet uit welk rot hout hij gesneden is
  ?
  Het is nu aan jou. Houd je het wel beschaafd?

 24. Eric: Is goed wat je e-mailadres betreft. Maar ik heb je toch niet beledigd. Je nodig me uit,ga er mee accoord en vervolgens reageer je niet meer. Maar ik sta open voor iedereen.

 25. Jeannette, wil je niet een keer met Dirk gaan nachtvissen?
  Samen knus in zo’n tent, in het kader van verzoening, ik hoor wel of je beet hebt gehad πŸ™‚

 26. Pom: Dat ik gezegd heb dat ik openstaat voor iedereen moet je niet overdrijven.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

 27. Geachte @Pom , ik had ook ”loooooooooooooooooooooooooooooooser” kunnen schrijven want dit persoontje is niets meer en niets minder , mij en anderen wel voor van alles uit mogen maken en wanneer als je ”het” dan een koekje van eigen deeg geeft is jammeren geblazen .
  Nogmaals , wie de bal kaatst kan hem terug verwachten !
  En daarbij heeft ”het” nog het lef om te vragen om het ”beschaafd” te houden , nou , daar breken allebei je klompen van en daar kan hij beter zelf eens mee beginnen .
  Ik hoop niet , als dit nu jou soort bijdrages gaan worden , dat je dezelfde kant op gaat als dit figuur , eentje is genoeg .
  Maar no hard feelings , een prettig weekend maar het belangrijkste , een dag niet gelachen is een dag niet geleefd .

  @dirk , zij wel hoor πŸ˜‰,πŸ˜†πŸ˜†. [10:11 PM]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *