ALBLASSERDAM – Afgelopen zaterdag werd rondom het water nabij de Fatimakerk aan de Parallelweg in Alblasserdam een viswedstrijd gehouden. Negentien kinderen deden mee aan de vakantiebekerwedstrijd van Jeugdhengelvereniging (JHV) De Toekomst uit Alblasserdam. Boaz de Boom won met een ‘dikke zeelt’ van 2,5 kilo zwaar de wedstrijd. Henk Westerlaken werd tweede en Sam Groenendijk won de meeste vissen en werd daarmee derde.

Jan Slager van de visvereniging blikt terug op een zeer geslaagde dag. Hij vertelt: “Het was een prachtige dag met wat zon en geen regen. Tussen de middag heeft men genoten van een gratis lunch met kibbeling, die werd gesponsord door Vitaminezee. Na de wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats in het clubgebouw van de VAH. Er was een hapje en een drankje en voor alle deelnemers waren er leuke prijzen. Het was een zeer geslaagde dag. Uiteraard met dank aan onze hoofdsponsors De Snuffelhoek, de SNS Bank en de Vitaminezee en alle overige sponsoren.”

Slager vervolgt: “Speciale aandacht en dank gaat uit naar de onlangs overleden Ria Barra van de club Eet Mee, die kort voor haar overlijden een donatie deed. Verder dank aan alle vrijwilligers en de VAH voor de samenwerking en het beschikbaar stellen van de bekers.”