ALBLASSERDAM – Vanaf aanstaande maandag, 31 augustus 2020, collecteert Alblasserdammer Adrie Baijens bij winkelcentrum Makado voor de KWF Kankerbestrijding. Adrie staat ieder jaar bij Makado met zijn KWF-kar en maakt graag een praatje met de mensen. Dit jaar zal dat op 1,5 meter afstand zijn.

“Adrie is een onmisbare kracht voor ons Collecteteam in Alblasserdam. Ieder jaar haalt hij een heel mooi bedrag op bij ons winkelcentrum voor het KWF. Mensen kunnen bij hem zowel contant geld doneren in de collectebus, als mobiel doneren door het scannen van een qr-code. Mochten er nog mensen zijn die ook willen collecteren, kunnen zij zich aanmelden via 020 – 570 05 90,” aldus Jessica Panman, Coördinator Collecteteam Alblasserdam.

Bolchrysanten
Van maandag 7 tot en met woensdag 9 september worden in Alblasserdam huis-aan-huis bolchrysanten verkocht. De opbrengst gaat naar de stichting Basic Life Support. De opbrengst van de verkoop is geheel bestemd voor hulp aan gezinnen, en naschoolse opvang van kansarme kinderen in Roemenië. De hulp wordt gegeven via verschillende projecten van twee Roemeense hulporganisaties in Cluj-Napoca en Dej, waar de stichting B.L.S. al ruim 20 jaar mee samenwerkt. Meer informatie is te vinden op www.sbls.nl.