ALBLASSERDAM – Een man heeft maandagmiddag 17 augustus 2020 een jongen uit Alblasserdam vanuit het niets op zijn gezicht geslagen. Dit gebeurde op het Boerenpad ter hoogte van de volkstuinen. Er zou eerst met een bierblikje naar kinderen zijn gegooid. De man had een kaal hoofd, was enigszins gespierd en had op zijn armen tatoeages. Een paar minuten eerder is op camerabeelden te zien dat een (mogelijk andere, mogelijk dezelfde) jongeman op een witte fiets, met een blauwe tas aan het stuur, een vol bierblikje naar een geparkeerde auto gooit.

Verder zou op het Scheldeplein rond 14.00 uur een oudere man op het Scheldeplein zijn geschopt door een man op een fiets.

Een woordvoerder van de politie laat weten nog niet bekend te zijn met de voorvallen, omdat er gisteren geen politie bij aanwezig is geweest.

Eén van de betrokkenen heeft inmiddels laten weten dat er vandaag alsnog aangifte is gedaan.

Mensen die meer informatie hebben over de voorvallen, kunnen zich melden bij de politie via het nummer 0900-8844.