Advertorial
ALBLASSERDAM – Elke maand gaan er diverse films in première in Landvast in Alblasserdam. Maar waar gaan die films precies over? Om een tipje van de sluier op te lichten vraagt Landvast soms een Alblasserdammer om een recensie te schrijven over een film die in première gaat. Deze keer is de beurt aan Sonja le Floch, zij mocht naar de officiële première van de film in Amsterdam. Landvast vertoont de film ook in de nieuwe, luxe zaal: Cinema Royaal. Op vrijdag kunt u de film combineren met het Film & Eten-arrangement.

Recensie:
Alles is zoals het zou moeten zijn is gebaseerd op de debuutroman van Daphne Deckers, met in de hoofdrol Barbara Sloesen (bekend van Onze Jongens en Zwaar Verliefd).

De film begint met de geboorte van het zoontje van Iris (Barbara Sloesen) en Pieter. Vlak na de bevalling zegt Pieter dat hij dit zoontje nooit heeft gewild en maakt haar volop verwijten, hij vraagt zich zelfs af of het wel zijn kind is. Iris komt er vervolgens achter dat hij haar bedriegt met Suus. Pieter verlaat haar om met zijn nieuwe liefde naar Afrika te vertrekken.

Gelukkig komt Douwe, de hondenuitlater gespeeld door Jan Kooijman), haar hond Boris uitlaten en de kraamverzorgster helpt haar op weg met de baby. Iris zit echter vol zelfmedelijden en zoekt haar heil bij haar vriendinnen en drank. Met een lastige collega en haar moeder die haar een geheim vertelt zijn er genoeg onderwerpen om daar een heerlijke komische film van te maken.

Kortom: Een eigentijdse film met veel humor. Eentje om gezellig met je vriendinnen even lekker te kunnen ontspannen in deze lastige tijd. Je loopt zeker weten met een lach de zaal uit.

Dus zoek de verkoeling op en ga naar deze film! Landvast vertoont de film ook in de nieuwe, luxe zaal: Cinema Royaal. Op vrijdag kunt u de film combineren met het Film & Eten-arrangement.