NIEUW-LEKKERLAND – Ook dit jaar wordt er in Nieuw-Lekkerland Vakantie Bijbel Week gehouden voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze week wordt gehouden in de laatste schoolweek, van 24 – 28 augustus 2020. “Dit jaar zal het wel anders zijn, dan we andere jaren gewend waren, maar het wordt zeker net zo leuk,” belooft de organisatie.

 

 

Hieronder het persbericht van de organisatie:

Wijk Dorp
De kinderen uit wijk Dorp kunnen dit jaar op dinsdag en donderdag kijken en luisteren naar een Bijbelverhaal, lekker meezingen met de muziekgroep en kijken en luisteren naar de uitleg van een knutselwerkje. Kijk daarvoor op www.nle-dorp.nl. Wil je het knutselwerkje goed maken? Kom dan op zaterdag 22 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur naar het Kleyburgplein om een tasje met spullen op halen. Op woensdag 26 augustus kun je tussen half 10 en half 12 meedoen met een vossenjacht. Doe jij ook mee? Het startpunt is bij Burg. Nieborgstraat 6 of kruising A. Heynisstraat/Schoonenburglaan. Neem een pen mee.

Wijk Nieuw-Lekkerland
Voor de kinderen uit wijk Middelweg en Kinderdijk hebben we een spetterend programma klaar staan. Ons thema is ‘Duik erin’! Het gaat deze week over water. Water is van levensbelang, niemand kan zonder water. Zoals water noodzakelijk is om te kunnen leven, zo is Jezus ook noodzakelijk in ons leven. Niemand kan zónder Jezus. Hij maakt jou écht gelukkig.

Elke ochtend komt er om 9.30uur een programma online met een sketch, liederen, Bijbelverhaal en uitleg van de knutsel of het spel. In de wijk komen 4 tenten te staan: speeltuintje Roerdomp, kerkplein Rehoboth, grasveld Boeierstraat en bij de speeltuin in Kinderdijk. De tenten zijn elke ochtend van 10 – 12 uur open. Op maandag rijden we door de wijk om tasjes uit te delen, zorg dat je klaar staat! Heb je ons gemist? Dan kun je een tasje ophalen in de tent. In het tasje vind je alle informatie voor de week, knutsel materialen en een leuke verrassing. Op dinsdag hebben we een speurtocht en op vrijdag een vossenjacht. Voor de tieners hebben we ook een spetterend programma met o.a. douanespel en escaperoom. Dit alles wil je natuurlijk niet missen, duik daarom mee met ons! Kijk voor alle informatie en het programma op onze website: www.vbw-nieuwlekkerland.nl. We hopen er samen met jou een spetterende week van te maken!

Deel dit bericht via...