ALBLASSERDAM – Een 40-jarige man uit Alblasserdam is op zoek naar getuigen van een mishandeling. Anderhalve week geleden, op vrijdag 24 juli 2020, ontstond op de kruising Kraanbaan / Haven in Alblasserdam een vechtpartij. De 40-jarige werd naar eigen zeggen door vijf personen mishandeld. Er zou daarbij ook een mes zijn getoond.

Eén persoon, een man uit Alblasserdam, werd aangehouden. Het slachtoffer, dat bij de politie aangifte van mishandeling heeft gedaan, hoopt dat getuigen zich melden, zodat er meer mensen aangehouden kunnen worden. De mishandeling vond plaats tussen 19.15 en 19.30 uur plaats. Tips zijn bij de politie welkom via het nummer 0900-8844. Ook camerabeelden zijn uiteraard welkom.

De 40-jarige Alblasserdammer heeft letsel opgelopen aan armen, enkel en benen. Ook is de man enkele sieraden kwijtgeraakt.