ALBLASSERDAM – Kinderen van basisschool ’t Nokkenwiel in Alblasserdam hebben deze week een verrassingstas mee naar huis gekregen. “Het is voor iedereen een raar jaar geweest. Voor de kinderen zijn er dit schooljaar een aantal leuke activiteiten uitgevallen waar de kinderen altijd erg naar uitkijken. De activiteitencommissie (AC) wilde de kinderen toch op een leuke manier het schooljaar laten afsluiten. Vandaar dat de kinderen  een mooie verrassing mee naar huis hebben gekregen,” vertelt adjunct-directeur Lonneke van den Anker.

Van den Anker vervolgt: “Voor het maken van deze verrassingspakketjes is een aantal bedrijven bereid geweest om het nog leuker te maken. Daarom willen we ook graag Fien en Teun avonturenboerderij, Plus Supermarkt en Landvast extra bedanken voor hun bijdrage.

In de tasjes zit ook een kleurplaat. Hieraan heeft de AC een kleurwedstrijd verbonden. Alle kinderen van de school mogen hieraan meedoen! Er zijn twee groepen gemaakt: de groepen 1 tot en met 4 maken kans op een prijsje en de groepen 5 tot en met 8 maken kans op een prijsje. De week na de zomervakantie zullen de winnaars bekend gemaakt worden.”