BLESKENSGRAAF – Een 22-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juni 2020 zeer ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Melkweg in Bleskensgraaf. De man reed rond 02.15 uur met zijn auto over de Melkweg. De twintiger raakte van de weg en knalde tegen een boom. Vervolgens schoot de auto de andere kant op en kwam verderop in een sloot tot stilstand. De automobilist raakte levensbedreigend gewond en moest uiteindelijk ook worden gereanimeerd.

Politie, brandweer, ambulances, een traumahelikopter, duikers en burgerhulpverleners kwamen ter plaatse voor hulp. De Dordtenaar werd door de hulpverleners uit zijn auto gehaald. In eerste instantie dacht men dat de man bekneld zat, maar dat bleek niet zo te zijn.

In de omgeving is uitgebreid gezocht naar een mogelijk tweede slachtoffer. Omdat er geen tweede persoon is gevonden, gaat de politie momenteel uit van één slachtoffer en een éénzijdige aanrijding.

De zwaargewonde man is per ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Voor zijn leven wordt gevreesd.

Nog geen twee weken geleden vond even verderop, langs de N214 bij Bleskensgraaf ook al een ernstig ongeval plaats. Een 25-jarige man botste met zijn auto tegen een boom en overleed ter plekke.