BLESKENSGRAAF – Langs de N214 ter hoogte van Bleskensgraaf zijn deze week door diverse vriendengroepen en bekenden bloemen gelegd rondom de boom waar in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 juni 2020 de 25-jarige Arnoud Baan om het leven kwam. De twintiger is zaterdag 6 juni 2020 in besloten kring begraven in Molenaarsgraaf. Voorafgaand aan de begrafenis vormden vele tientallen vrienden al dan niet met crossmotoren een erehaag. Dit vond plaats bij camping De Put in Ottoland.

Tijdens de rouwdienst schetsten enkele familieleden en vrienden een beeld van Arnoud. Daarin gaven zij aan hoe erg zij hun broer(tje), oom en ‘maat’ missen en gaan missen. De rouwdienst werd live uitgezonden en werd door vele belangstellenden gevolgd in de kantine van De Put in Ottoland.

Arnoud kwam maandag om het leven, nadat hij tegen een boom was gebotst. De politie gaat uit van een eenzijdig ongeval.

Condoleances kunnen nog geplaatst worden via Rouwbericht.nl.