BLESKENSGRAAF / NIEUW-LEKKERLAND – Vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus, was het deze week niet mogelijk om de verjaardag van Lydia Visser op een normale manier te vieren. Lydia, die dertig jaar is geworden, woont sinds 2006 in de Handpalm, een begeleid woonproject van Philadelphia in Bleskensgraaf. Haar Nieuw-Lekkerlandse ouders en haar familie uit onder meer Alblasserdam wilden de verstandelijk beperkte Lydia toch een onvergetelijke verjaardag bezorgen. Met behulp van een plaatselijke ondernemer, die in het bezit is van een hoogwerker, kon men op die manier toch Lydia feliciteren met haar dertigste verjaardag.

Lydia werkt 4 dagen per week bij de Spar in Bleskensgraaf. Sinds vorige week mogen de ouders 1 uur per week Lydia bezoeken. Lydia vond de actie geweldig en had dit absoluut niet verwacht. “Met dank aan A-Level voor het belangeloos beschikbaar stellen van de hoogwerker voor deze actie,” laten de ouders Erik  en Margret Visser weten.