ALBLASSERDAM – Speciaal voor alle lopers die tijdens de sluiting van sportscholen en dergelijke zijn begonnen met hardlopen en dat onder deskundige leiding willen voortzetten, of hun techniek willen verbeteren, start Atletiekvereniging AAA in Alblasserdam een loopgroep. “Door de techniek verbetering zullen ook blessures afnemen en zal het plezier in hardlopen toenemen,” belooft AAA.

De loopgroep is er voor deelnemers die nog nooit (onder begeleiding) gelopen hebben en dat nu graag willen opstarten of deelnemers die wel eens hebben gelopen maar dat op een verantwoorde en gestructureerde manier willen voortzetten.

Voor iedereen die interesse heeft en meer wil weten is er een informatiebijeenkomst VOOR het clubgebouw van AAA op donderdag 28 mei om 20:00 uur en op woensdag 3 juni om 19:00 uur (waarna aansluitend om 20:00 getraind zal worden). Hierin zal meer informatie worden verstrekt over hardlopen in het algemeen, de kleding en opbouw van de trainingen.

Met het beproefde trainingsprogramma en met de professionele begeleiding is op een verantwoorde manier binnen 20 weken de 5 kilometer te lopen.

“Het trainen in een groep werkt bewezen als prikkel om nog beter te presteren. Er is echter zeker ook ruimte voor de individuele loper en schema’s worden dan ook altijd persoonlijk gemaakt en besproken,” aldus de club.

Voor meer informatie kan men mailen naar info@aaa-atletiek.nl of langskomen op een van de informatieavonden.