ALBLASSERDAM – Een 55-jarige verkeersregelaar van bouwmarkt Hornbach in Alblasserdam is donderdag 21 mei 2020 gewond geraakt bij een aanrijding op de Kelvinring in Alblasserdam. De man uit Den Haag stond het verkeer te regelen op de kruising Ohmweg / Kelvinring. Rond 12.40 uur ging het mis. Een automobilist slaat op dat moment vanaf de Kelvinring af naar de Ohmweg, zo is op camerabeelden te zien. De verkeersregelaar lijkt daar niet op bedacht te zijn.

De verkeersregelaar wordt geraakt door de aanhangwagen en lijkt dan met zijn voet onder het wiel van de kar te komen.

Politie, ambulance en de Rotterdamse traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp. De verkeersregelaar is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis bleek het letsel mee te vallen. Er is niets gebroken en meneer is inmiddels ook alweer thuis.

Foto’s: Stefan van Aarle en Peter Stam.