ALBLASSERDAM – Sportschool Global Fitness aan de Voltastraat 3 in Alblasserdam is, met dank aan medeondernemers uit het Damdorp, weer open. De sportschool moest in maart dicht, in verband met de uitbraak van het coronavirus. Klanten kunnen inmiddels, op anderhalve meter afstand van elkaar, in de buitenlucht op de parkeerplaats voor de sportschool gebruikmaken van de fitnesstoestellen. De toestellen worden dagelijks in de avond naar binnen gehaald en in de ochtend weer buiten gezet. Eigenaar Marc Dorré is blij dat zijn sportschool na een wekenlange sluiting weer geopend is.

Marc vertelt: “Ik ben ontzettend goed geholpen door allerlei bedrijven in het dorp en door abonnees die hun abonnement hebben laten doorlopen. Ik wil daarom deze abonnees en Kluswijs Alblasserdam, Maat Transport, de buitendienst van de gemeente Alblasserdam, Vos Transport, OTT, De Haan Verhuizingen, ADV Hijs & Sjorgereedschap, ETB De Noord, firma P. van der Schee bedanken voor hun hulp.”

Aanpassingen
De één hielp met pallets, de ander met een steekwagen, de volgende weer met hekken. Inmiddels is alles goed geregeld. Sporten gaat echter nog wel anders dan anders. Zo is het alleen mogelijk om buiten te sporten op anderhalve meter afstand van elkaar. Binnen mag en kan er nog niet gesport worden. Verder moet iedereen een eigen handdoek meenemen en worden vooraf de handen gedesinfecteerd. Ook is er een vaste looproute ingesteld en wordt er gesport in blokken van een uur.

Reserveren
Er kan in de komende periode met vijftien tot twintig man tegelijk bij Global Fitness in Alblasserdam gefitnest worden. Het is daarbij wel belangrijk om vooraf even te bellen met Marc Dorré, om te zien of er plek is en om te reserveren. Dit kan via het telefoonnummer 0658741997.

Advertorial