NIEUW-LEKKERLAND – Op de Schoonenburgweg, ter hoogte van de afslag naar de Zijdeweg in Nieuw-Lekkerland, zijn woensdagmiddag 20 mei 2020 twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst. De bestuurder van de ene auto en de bijrijdster van de andere auto raakten daarbij gewond. Twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse. De gewonde vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De lichtgewonde man hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde nadat de ene auto linksaf wilde slaan naar de Zijdeweg. De bestuurder zag daarbij de tegemoetkomende auto over het hoofd, waarna de frontale botsing volgde. Geen van de bestuurders had alcohol genuttigd, zo wees een blaastest uit.

Een bergingsbedrijf heeft de beide voertuigen meegenomen. De auto’s zijn total loss geraakt.