ALBLASSERDAM – De jaarlijkse loterij van de Zonnebloem Alblasserdam gaat ditmaal anders dan voorgaande jaren in verband met de coronacrisis. “Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt een andere aanpak van verkoop te organiseren,” vertelt Lucie Verhaar, secretaris van de Alblasserdamse afdeling van de Zonnebloem.

Binnenkort worden er in Alblasserdam zoveel mogelijk enveloppen rondgebracht met informatie over de jaarlijkse loterij. Lucie Verhaar: “De Zonnebloem Alblasserdam hoopt natuurlijk dat u weer mee wilt. De loterij steunt ons financieel om onze gasten een gezellig dagje uit of een gezellige muziekmiddag te kunnen blijven organiseren in de toekomst. Als u een envelop in uw brievenbus vindt, geef dan uw steun dit jaar op deze manier van verkoop aan de loterij Zonnebloemafdeling Alblasserdam.”

De Zonnebloem zet zich in voor ouderen en gehandicapten door activiteiten voor hen te organiseren.