ALBLASSERDAM – In de nacht van zondag op maandag 4 mei 2020 heeft een jongeman al fietsend tegen een autospiegel getrapt. Dit gebeurde om 00.08 uur op de Van Hogendorpweg in Alblasserdam. Op camerabeelden is goed te zien dat de man extra vaart maakt en met zijn rechtervoet (en witte sneaker)in volle vaart tegen de spiegel van de zo goed als nieuwe auto aan trapt.

De persoon die met de vernieler mee fietst (die met die lichte jas) ziet alles gebeuren, maar doet verder niets. Omdat aan de autospiegel lichte schade is ontstaan, komt de eigenaar van auto graag in contact met de beide fietsers. Als de vernieler zich voor woensdagmiddag 6 mei 2020 (16.00 uur ) meldt, doet de automobilist geen aangifte bij de politie. Als de vernieler zich niet meldt, worden de camerabeelden aan de politie overhandigd en zullen daarna worden verspreid om de dader (s) op te sporen.

De schade lijkt met een gebroken stuk kunststof mee te vallen, maar de eigenaar wil dat dit wel voor rekening komt van de vernieler.

De vernieler en de andere fietser, die via het fietspad langs de winkels hun weg vervolgden en ook daar op camerabeeld staan, kunnen zich bij de auto-eigenaar melden via 0638147886.