ALBLASSERDAM – Dimitri van der Pluijm uit Alblasserdam is op zoek naar trompettisten die op 4 mei 2020, tijdens de dodenherdenking, de taptoe kunnen spelen. Van der Pluijm vertelt: “Ik ben een veteraan met PTSS die normaal altijd naar het monument op 4 mei en ik ben opzoek naar trompettisten voor 4 mei. Nu de herdenking van 4 mei niet doorgaat op de traditionele manier, zoek ik trompettisten die om 8 uur ‘s avonds de taptoe willen spelen zoals deze wordt gespeeld normaal op 4 mei tijdens dodenherdenking om 8 uur.”

Van der Pluijm vervolgt: “En dan spelen de trompettisten dit in hun voortuin of balkon en houden wij onze dodenherdenking en de daarbij behorende 2 minuten stilte. Om zo toch gezamenlijk de dodenherdenking te kunnen doen tijdens deze coronacrisis. Ook zoek ik 1 trompettist die vanaf de toren van de grootte kerk de taptoe wil en kan spelen. Ik heb het bladmuziek erboven geplaatst.”

Contact opnemen kan via 0624147578