Advertorial
We leven allemaal in onzekere tijden. We zitten midden in de coronacrisis en we weten niet waar deze crisis op uitloopt. We zien wel dat deze crisis grote economische gevolgen zal hebben. Wat nog belangrijker is: deze crisis kan jou persoonlijk raken in je gezondheid. Veel mensen leven in angst voor de toekomst. Hoe moet dit verder? Hoeveel zekerheid heb ik nog over de toekomst? Wanneer komt er een volgende crisis? In hoeverre gaat deze crisis mij persoonlijk raken? Hoe zit het met mijn werk? Hoe zit het met mijn gezondheid? Al deze vragen kunnen je bezighouden en waarschijnlijk heb je niet direct een antwoord.

Juist deze tijd kun je gebruiken om te zoeken naar zingeving. Wat zijn de echt belangrijke dingen in het leven? Waarin vind ik houvast? Waar vind ik echte rust en troost? Wie of wat kan mij zekerheid geven in deze onzekere tijd?

Kun je hulp gebruiken in je zoektocht naar zekerheid? Zoek je een zekerheid die verder gaat dan wat je in de wereld kan vinden? Kijk eens op www.bijbelcursussen.nl. Hier vind je online Bijbelcursussen, volledig gratis. Je wordt aangemoedigd om je houvast en zekerheid te zoeken in Jezus Christus. Hij zegt zelf: ‘Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal u rust geven.’ Bij Jezus Christus vind je echte vrede en rust, ongeacht of ondanks de omstandigheden.

De website www.bijbelcursussen.nl is niet aan een bepaalde kerk verbonden en bevat cursussen vanuit verschillende invalshoeken en richtingen.