ALBLASSERDAM – Een 81-jarige vrouw uit Alblasserdam is zondag 12 april 2020 lelijk ten val gekomen in haar woning aan de Batavierstraat in Alblasserdam. De tachtiger was op de bovenverdieping tegen een deur aan gevallen. Dit werd aan het begin van de middag door een familielid ontdekt. In eerste instantie kreeg men de deur niet open. Met hulp van de politie en buren lukte het uiteindelijk om de deur te openen. Omdat de vrouw niet via de trap naar beneden gehaald kon worden, werd de hoogwerker van brandweer Papendrecht opgeroepen

De brandweer kwam met spoed ter plaatse. De gewonde vrouw is daarna via een raam naar buiten gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

In tegenstelling tot de vorige 112-meldingen in Alblasserdam, was er nu minder publiek en hielden de bezorgde buren die wel buiten waren, afstand tot elkaar.

Update: de vrouw is maandagochtend overleden.