ALBLASSERDAM – De ambulance en diverse politiewagens zijn vrijdagavond 10 april 2020 opnieuw met spoed uitgerukt voor een man die hulp nodig had na drugsgebruik. De Alblasserdammer werd in de middag langs de Van Hogendorpweg aangetroffen na het gebruik van de drug GHB. Later in de middag werd hij vanuit het ziekenhuis weer naar huis gestuurd. Aan het begin van de avond ging het echter weer mis, nadat de man opnieuw drugs had ingenomen.

Omdat de 29-jarige man volgens de politie agressief reageerde, kwamen behalve een ambulance ook drie politiewagens ter plaatse, waaronder een hondengeleider.

Uiteindelijk werd besloten om de man niet te gaan vervoeren naar het ziekenhuis. Omdat er verder ook geen strafbare feiten waren gepleegd, hoefde de man ook niet met de politie mee.

Het is de bedoeling dat hij thuis weer bijkomt van het drugsgebruik.