ALBLASSERDAM – Tussen woensdagavond 8 april en donderdagochtend 9 april 2020 is er in gebroken in minstens twee bedrijfsbussen in Alblasserdam. In de Zeelt, ter hoogte van de nummers 34 / 36, stond een busje geparkeerd. Daar werd naast het slot een gat geboord. Vervolgens werden er een Festool invalzaag, stofzuiger van Festool, Union tacker en een fein zaag uit de bus gestolen. Een paar straten verderop, in De Spil, ter hoogte van nummer 39, werd het slot van een bedrijfsbus kapot geboord. Daar werden accutollen, slagtollen, boormachines en andere accugereedschappen meegenomen.

Hoe laat de inbraken exact hebben plaatsgevonden, is bij de gedupeerde ondernemers nog niet bekend.

Tips
Tips over de inbraken zijn meer dan welkom. Ook is het verzoek om in de wijk even de camerabeelden na te kijken om te zien of er dingen opvallen.

Contact
Heeft u tips? Geef ze door via de politie op het nummer 0900-8844. Wilt u de informatie ook delen met Alblasserdamsnieuws.nl, dan kan dat via info@alblasserdamsnieuws.nl of via 0640092253. Deze contactgegeven kunnen ook gebruikt om door te geven dat er bij u ook spullen zijn gestolen.

Links de schade aan de bus in de Zeelt en rechts de schade aan de bedrijfswagen in De Spil.