ALBLASSERDAM – De Havenkerk in Alblasserdam (Wilgenplein / Ieplaan)  is in deze tijd dat kerken gesloten zijn in verband met de uitbraak van het coronavirus, drie keer per week open voor individueel gebed, stilte, het ontsteken van een kaarsje enzovoort. In de kerkzaal is een speciale hoek daarvoor ingericht. Tijdens de openingsuren zal telkens één van de pastores aanwezig zijn en beschikbaar voor een kort gesprek (met inachtneming van alle RIVM-voorschriften). Er wordt voor gezorgd dat er nooit meer dan 2 mensen tegelijk in de kerkzaal aanwezig zijn.

Deze openstelling  is een gezamenlijk initiatief van de Ontmoetingskerk / Havenkerk en de Elthetokerk in Alblasserdam.

De openingstijden: zondag tussen 11:30 en 13:00 uur; dinsdag tussen 19:00 uur en 20:30 uur; donderdag tussen 15:30 en 17:00 uur.