Advertorial
ALBLASSERDAM / – REGIO Afgelopen dinsdag is bekend gemaakt dat de horeca gesloten blijft tot minimaal 28 april. Voor de 6 restaurants binnen de Willaertsgroup (Le Barrage, Willaerts, Il Mercato, Strada del Vino, BistroTwee33 en Yolo) dus nog even de tanden op elkaar, maar voor een zeer belangrijk doel! Maar zitten is moeilijk voor horeca mensen en de drang naar koken en zorgen is te groot. Daarom sloegen de zaken de handen in 1 en ontstond er de Willaertsgroup afhaal met als locatie Il Mercato te Papendrecht.

Sinds het sluiten van de zaken op 15 maart is het mogelijk om de gerechten af te halen bij Il Mercato in Papendrecht. De pizza’s en de pasta’s lenen zich hier uitstekend voor. Een paar klassiekers van Willaerts op de kaart zoals de kipsaté. Op veler verzoek zijn hier onlangs de a la minute gerolde sushi uit Le Barrage aan toe gevoegd. Mooi is om te zien dat is deze tijd de Italianen en Japanse sushi chefs (weliswaar met 1,5m tussenruimte) zij aan zij zorgen voor de heerlijkste gerechten.

De gerechten worden met enthousiasme ontvangen door de gasten die na een dag thuis werken, een moeilijke levering van boodschappen ondervinden of voor het vermijden van de supermarkt een heerlijke verse maaltijd thuis op tafel hebben. Ook een paar goeie wijnen voor een speciale afhaal prijs zijn verkrijgbaar.

De gerechten zijn telefonisch te bestellen via +31(0)78 – 2000 340

Bekijk het menu op www.willaertsgroup.nl

Haal de gerechten af op donderdag t/m zondag tussen 16:00-22:00

Locatie: Il Mercato, Markt 171, Papendrecht

Het gehele team van de Willaertsgroup hoopt u snel weer veilig en in alle gezondheid terug te zien. Zorg voor elkaar, ook op afstand!

Het afhaalmenu is hier te downloaden.