PAPENDRECHT – Om, ondanks alle coronamaatregelen, toch even met elkaar te kunnen kletsen, bedachten drie vriendinnen in Papendrecht een plan. De dames parkeerden hun auto’s bij elkaar, gingen onder een kleedje achterin de kofferbak zitten en konden op die manier toch even gezellig met elkaar praten. De vrouwen, die hun mannen en kinderen thuis hadden gelaten, werden door politie Papendrecht gesignaleerd.

Dat mensen creatief zijn in tijden van corona bleek gisterenavond weer. Toen wij onze ronde door de wijken deden en daarbij de bekende hangplekken meenamen, zagen wij een drietal personenauto’s geparkeerd staan zoals op de foto. Reden voor een praatje dachten wij. De dames op de foto hadden hun mannen en de kinderen thuis gelaten om zo even als vriendinnen bij te kunnen kletsen. Uiteraard rekeninghoudend met de geldende regels,” aldus Politie Papendrecht op Facebook. 

Foto: Politie Papendrecht.