ALBLASSERDAM – De kledingbank in Alblasserdam is de komende drie weken gesloten. “In het kader van samen de bestrijding van het coronavirus aanpakken hebben we besloten ook de Kledingbank de komende 3 weken te sluiten,” aldus Wim Vos, voorzitter van de kledingbank Alblasserdam e.o. Verder laat tandartsenpraktijk Quadrant in Alblasserdam weten voorlopig gesloten te zijn.

“Omdat wij van Tandartsenpraktijk Quadrant de gezondheid van u en onze medewerkers heel belangrijk vinden en ons verantwoordelijk voelen om verspreiding van het virus tegen te gaan hebben wij  moeten besluiten om met onmiddellijke ingang de reguliere (niet spoedeisende) behandelingen niet meer uit te voeren tot in ieder geval 6 april. Tot die tijd is de praktijk gesloten en zij wij telefonisch overdag bereikbaar voor dringende spoedgevallen op het centrale balie-nummer 078-6918487 elke dag is een tandarts per toerbeurt aanwezig.”

De gemeente Alblasserdam laat weten dat de raads -en commissievergaderingen in ieder geval tot en  met 6 april niet doorgaan in verband met de uitbraak van het coronavirus.

Werelderfgoed Kinderdijk is gesloten. In het bovenstaande filmpje geeft de directeur van de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk uitleg.

Filmpje: SkyProductions.