ALBLASSERDAM –  De elektrische fiets van een 93-jarige man uit Alblasserdam is deze week gestolen bij het Maasplein in Alblasserdam. Dit gebeurde dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur. “Mijn vader is 93 en slecht ter been, maar probeert toch zo actief mogelijk te zijn. Daar was deze elektrische fiets, die hij erfde van zijn overleden oudste zus, heel belangrijk bij. Hij kan de fiets eigenlijk geen dag missen!,” zo laten zijn kinderen weten.

De kinderen vervolgen: “Hij slaapt er slecht van en vraagt zich af hoe je zoiets kan doen. De batterij was bijna leeg, nog net genoeg om thuis te komen. Men kan er dus niets mee.”

Het gaat om een oud model elektrische fiets van het merk Giant. Hij is lichtblauw met wit.

De kinderen van meneer doen een oproep: “Wellicht heeft iemand iets gezien, of is er zo’n type fiets bij u aangeboden. Staat er plotseling zo’n fiets bij u in de buurt, of ziet u iets in de struiken liggen? Misschien heeft u baldadige jeugd iets horen zeggen. Bel dan mijn vader. Telefoon 078-6913201.”

Bij geen gehoor kunt u ook uw tips mailen naar info@alblasserdamsnieuws.nl of bellen naar 0640092253.

De fiets ziet er ONGEVEER zo uit.