Advertorial
ALBLASSERDAM – Op zaterdag 15 februari 2020 gaf Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam de mogelijkheid om na het verwennen van uw geliefde, ook uw auto te verwennen met een gratis wasbeurt in hun professionele wasstraat aan de Wattstraat 7. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kon iedereen gratis zijn of haar auto laten wassen zodat de auto een beetje extra liefde kreeg. Vervolgens kreeg de auto-eigenaar ook nog een beetje extra liefde: voor iedere wasser stond er een Valentijnpresentje klaar als waardering voor het bezoek aan de wasstraat.

Professionele wasstraat
In 2017 is Vakgarage Prins Auto verhuisd van de Edisonweg naar de Wattstraat en heeft daar een splinternieuwe wasstraat laten plaatsen op het terrein. De wasstraat heeft een doorrijhoogte van 2.30 m en is geschikt voor zowel auto’s als bestelbussen.

Dankzij de lakbesparende borstels, speciale wielwasborstels, schuim en hogedruk van Washtec is aan alle basisvoorwaarden voor een goede wasbeurt voldaan. Uw auto komt zonder enige borstelsporen uit de wasstraat en op deze manier zal de lak er weer perfect uit zien.

Aan de binnenkant van uw auto is ook gedacht: voor het wassen kunt u gratis uw auto stofzuigen.

Voordeel met de waspas
U kunt kiezen uit verschillende wasprogramma’s zodat u de intensiteit van de wasbeurt kunt afstemmen op uw eigen wensen. Wilt u regelmatig uw auto wassen bij Vakgarage Prins Auto? Dan kunt u genieten van extra voordeel als u gebruik maakt van de waspas:

  • Bij aankoop van een waspas van €25 ontvangt u €30 aan wastegoed
  • Bij aankoop van een waspas van €50 ontvangt u €70 aan wastegoed
  • Bij aankoop van een waspas van €100 ontvangt u €150 aan wastegoed

Valentijnsdag
Op 14 februari was het Valentijnsdag, zoals elk jaar. Vakgarage Prins Auto greep deze gelegenheid aan om u kennis te laten maken met hun wasstraat. Niet op 14 februari, maar juist op 15 februari: op zaterdag. Voor veel mensen is dit een dag om de auto te wassen.
Wilt u eens kennis maken met de wasstraat, maar is de afgelopen zaterdag niet gelukt? U bent altijd van harte welkom om u te laten informeren over de mogelijkheden en materialen.

Acties
Wilt u op de hoogte gehouden worden van acties voor de wasstraat of andere interessante acties? Volg Vakgarage Prins Auto dan via Facebook en Instagram. Ze zijn te vinden onder gebruikersnaam Prins Auto.

Tekst en foto’s aangeleverd door Vakgarage Prins Auto.