ALBLASSERDAM/ PAPENDRECHT – Ladies’ Circle Alblasserwaard houdt op vrijdag 27 maart 2020 een feestelijke Beer, Bubbles & Bingo met mooie prijzen in Landvast in Alblasserdam. De opbrengst gaat naar vers fruit voor de voedselbanken van Alblasserdam en Papendrecht. De bezoekers van vorig jaar weten al dat de avond méér is dan een traditionele bingo. Het wordt een feestelijke avond, met meerdere bingorondes, quizvragen en muziek. De presentator is Rens Merkelbach. Het wordt een avondvullend programma en er zijn mooie prijzen te winnen.

Prijzen
Verschillende bedrijven uit de regio sponsoren de bingo, waaronder CompleXYS. Bike Totaal Philip de Koning ponsort de hoofdprijs: een nieuwe fiets. Verwoert Online Advertising stelt ook prijzen beschikbaar, zoals een Acer Chromebook, een Fuijfilm Instax Mini 9 en een bluetooth koptelefoon. Daarnaast zijn er ook andere mooie prijzen te winnen op het gebied van horeca, beauty en nog veel meer.

Kaartverkoop
De bingo start vrijdag 27 maart om 20.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur, en vindt plaats in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. Kaarten zijn te koop vanaf 30 euro en kunnen besteld worden via de website lc35.ladiescircle.nl/bingo.

Vers fruit
Bij de voedselbanken is dringend behoefte aan vers fruit. Hier zet Ladies’ Circle Alblasserwaard zich graag voor in, zodat ook mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank de mogelijkheid hebben om gezond te eten. Dankzij de vele sponsors gaat elke euro die wordt opgehaald met de bingo naar het goede doel. Vorig jaar is een bedrag van 5.500 euro opgehaald. De ladies hopen dit bedrag met Beer, Bubbles & Bingo te kunnen overtreffen.