ALBLASSERDAM – Fotoclub Alblasserdam heeft momenteel een expositie in de Alblasserdamse bibliotheek aan de Ieplaan in Alblasserdam, die tijdens de openingsuren van de bibliotheek gratis is te bezichtigen. Deze expositie zal tot 1 mei 2020 gehouden worden. Het thema is ‘Boeken en Lezen’, waarvoor verschillende fotografen van de fotoclub hun interpretatie bij dit thema hebben vastgelegd.

Te zien zijn foto’s van jong en oud die lezen in boeken of kranten. Verschillende soorten boeken werden in diverse omgevingen vastgelegd. Verder wordt ook een aantal foto’s, die gemaakt zijn naar aanleiding van een drietal boeken, getoond.

De foto’s hangen naast de trap en in de vide.

Deze tentoonstelling is ter afsluiting van een aantal tentoonstellingen in Landvast en de Damsteen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Fotoclub Alblasserdam.

Foto: Anita Hut- Van Rijswijk.