ALBLASSERDAM – Zo’n 250 mensen in 47 teams hebben vrijdagavond 7 februari 2020 meegedaan aan een feestelijke quiz in Landvast in Alblasserdam. De aanwezigen kregen tal van vragen in uiteenlopende categorieën. Het team Raad en Daad, bestaande uit wethouder Dorien Zandvliet, de griffiers Anneke Bode en Ingrid de Gruijter, VVD-burgerraadslid Mieke van ’t Verlaat en PvdA-raadslid Wim van Krimpen werd eerste. Het team D66 Alblasserdam werd tweede en Pape City Quizzers werd derde.

De pubquiz werd gehouden vanwege het vijfjarig bestaan van tijdschrift De Kantlijn in Alblasserdam en Kinderdijk.Deelname kostte vijf euro per persoon.

De quiz werd gepresenteerd door Perry Stinis en Edgar Veen als ‘side-kick’. Perry is een ervaren presentator die al vele Pubquizen door het hele land op zijn naam heeft staan.

De volledige uitslag is onderaan deze pagina te vinden.