ALBLASSERDAM – De SGP-Jongeren-commissie Alblasserdam / Papendrecht organiseert vrijdag 14 februari 2020 een thema-avond over veiligheid. Het is de eerste keer dat het comité, dat afgelopen jaar werd opgericht, een dergelijke avond houdt. In de vorm van een debat zal nagedacht worden over veiligheid op straat. Kees van der Staaij (fractievoorzitter SGP Tweede Kamer), Jaap Paans (burgemeester Alblasserdam) en M.M.J. van der Ende (Inspecteur van Politie) komen tijdens deze avond aan het woord.

Vanuit een christelijke visie op de samenleving willen de SGP-jongeren de belangen van de jeugd vertegenwoordigen en hen betrekken bij de politiek. De voorzitter van deze vijftienhoofdige commissie Alblasserdam-Papendrecht is Peter de Leeuw; een twintigjarige student Bedrijfskunde: “Ik vind het belangrijk dat wij als jongeren op een actieve en leuke manier bijdragen aan onze Alblasserdamse samenleving. Deze bijdrage hopen we te leveren door het organiseren van informatieve en samenbindende activiteiten. Verder proberen we om jongeren bewust te maken van de lokale politiek.”

De avond vindt plaats in de ds. J. Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan 100 in Alblasserdam. De start is om 20.00 uur. De inloop vanaf 19.30 uur. Rond 22.00 uur wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Iedereen, ongeacht leeftijd, is welkom om de jongerenavond te bezoeken.