ALBLASSERDAM – Hulpdiensten zijn zaterdagavond 18 januari 2020 met spoed uitgerukt voor een vechtpartij in een woning aan de Patrijsstraat in Alblasserdam. In de woning was een man tijdens een vechtpartij gewond geraakt aan zijn hoofd. Omdat de vechtpartij plaatsvond in dezelfde woning als waar eind 2019 een 34-jarige Poolse man volledig doordraaide, kwamen drie politiewagens met spoed ter plaatse, waaronder een hondengeleider. Ook een ambulance werd opgeroepen.

Ditmaal bleek het niet om de doorgedraaide 34-jarige te gaan, maar om ruziënde en vechtende collega’s van de man. De politie heeft in de woning bemiddeld tussen de partijen. Het slachtoffer, dat een blauw oog opliep, heeft geen aangifte gedaan van de mishandeling. Niemand werd aangehouden.

Rondom kerst 2019 werd bij dezelfde woning een ruit kapot geslagen en een paar dagen later sloopte een Poolse man, waarschijnlijk onder invloed van verdovende middelen, zeven auto’s in de straat. De man is inmiddels weer terug in zijn geboorteland.

Buurtbewoners zijn de onrust in hun straat zat en willen via de gemeente gaan proberen hier iets aan te laten doen.