NIEUW-LEKKERLAND – Twee ambulances, diverse politievoertuigen, de hoogwerker van brandweer Papendrecht en de Rotterdamse traumahelikopter zijn zaterdagochtend 11 januari 2020 opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning van een oudere vrouw aan de Klipperstraat in Nieuw-Lekkerland. De vrouw, die zich op de eerste verdieping bevond, kon niet via de trap naar beneden worden gehaald. Zij is daarom via het raam, en met behulp van de hoogwerker, uit huis gehaald.

De vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe het met haar gaat, is nog niet bekend.

De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks in het dorp. Voordat het Mobiel Medisch Team weer de lucht in ging, mochten de kinderen nog even een kijkje nemen in de traumahelikopter, die geland was op het grasveld langs de Middelweg.