ALBLASSERDAM – Op dinsdag 24 december 2019 om 17:30 organiseert Jozua in Alblasserdam een gratis kerstavonddiner voor iedereen die in deze dagen een bemoediging kan gebruiken. De gemeente Jozua Alblasserwaard wil mensen uitnodigen die wel een opsteker kunnen gebruiken. “Jozua daagt dan ook iedereen  uit om eens om je heen te kijken naar mensen in je omgeving die je dit gewoon gunt. God vraagt ons om naar elkaar om te zien. Soms hebben mensen een zetje nodig dus neem ze dan ook mee naar Jozua en eet met hen mee. Of misschien werk je wel met een bepaalde doelgroep. Nodig hen gerust uit en kom dan zelf ook mee, al is het maar om het vertrouwde gezicht te zijn voor hen,” aldus Martijn Provily, Taakgroepleider Evangelisatie bij Jozua.

Aansluitend is er vanaf 19:30 een muzikaal programma o.l.v. Marloes Hoogkamer waarin Mark Waardenburg spreekt. Er wordt afgesloten met warme drankjes en wat lekkers.

Er is tijdens deze avond plek voor tenminste 350 mensen. Jozua wil dan ook heel graag dat iedereen zich welkom en thuis voelt op deze avond. Lekker eten met elkaar en gezellig samenzijn. Als het nodig is kan er ook voor vervoer gezorgd worden in dit geval is er een speciaal mail adres geopend: kerstonderdesterren@gmail.com of men kan bellen of appen naar 06-44457150.

Het muzikale programma dat om 19:30 start is voor iedereen. Provily: “Elk jaar heeft de gemeente Jozua de gewoonte om een muzikaal programma te organiseren en die traditie houden we dan ook graag in ere. Kom je voor het muzikale programma, de deur gaat om 19:00 open. De haal -en brengservice is overigens voor de mensen die willen komen eten.

Waar is het: Jozua EGA, Ampèrestraat 4 in Alblasserdam.