ALBLASSERDAM – In Landvast aan de Haven in Alblasserdam is afgelopen zaterdag, 14 december 2019 een meet en greet gehouden met de youtube-familie Latooy. Tientallen fans stonden aan het begin van de middag klaar om Gio Latooy, zijn zus Melanie en zijn ouders Marcel en Louise te ontmoeten. Vlogger Gio heeft momenteel ruim 1,18 miljoen abonnees op zijn kanaal. Afgelopen maand ging zijn eigen bioscoopfilm Project Gio in première.

Ook de zus en ouders van Gio hebben een youtubekanaal. Vader Marcel is overigens niet alleen online een bekende. In Alblasserdam is Marcel namelijk kapper bij kapsalon Pico Bello op de Plantageweg.

Nadat de gasten zaterdag welkom geheten waren, konden fans vragen stellen aan de Youtubers. Vervolgens werd de nieuwe film vertoond in de beide bioscoopzalen. Na afloop konden de bezoekers op de foto met Gio en zijn familie.

In de hilarische komedie Project Gio speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video’s uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd… Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders én volgers dat er niks aan de hand is?

Deel dit bericht via...