ALBLASSERDAM – Het vriendenteam 238 RTZN Alblasserdam neemt in 2020 weer deel aan de jaarlijkse Roparun. “Van 30 mei tot en met 1 juni lopen wij de route van Bremen naar Rotterdam. Dit gaat via Alblasserdam. Sommige teamleden doen al voor de twaalfde keer mee,” aldus Team 238 RTZN. Om geld in te zamelen voor het goede doel, worden er diverse actie gehouden. Zo is er een oliebollenactie op 30 december, een verkoop van loten, een statiegeldactie bij supermarkt Plus vanaf februari, een collecteweek en een feestelijk diner in Restaurant Van Krimpen op 28 maart 2020.

Roparun is een goed doel gericht op de zorg voor mensen met Kanker. Naast de lichamelijke inspanning, verzamelt het team zoveel mogelijk geld in om “kwaliteit van leven toe te voegen aan mensen met kanker die geen dagen meer toe kunnen voegen aan hun leven.”

Kwaliteit van leven toevoegen samen met Alblasserdam
“Als team Alblasserdam vinden wij het TOP als wij voornamelijk optrekken met de inwoners, gemeente en het bedrijfsleven van Alblasserdam om met elkaar de run en de opbrengst tot een succes te maken. Heel blij zijn wij met de spontane reacties en sponsoring die wij al in een korte tijd hebben ontvangen,” aldus het team.

“Sponsoren kan, door

  1. Voor minimaal € 250,00 wordt uw bedrijfslogo gedrukt op het Roparun-outfit.
  2. Voor minimaal € 1000,00 wordt uw bedrijfslogo gedrukt op het Roparun-outfit en wordt de bedrijfsnaam geplaatst op de bussen.
  3. Biedt uw bedrijf hulp aan om acties mogelijk te maken en of onze Run tot een succes te maken? In ruil hiervoor komt uw logo op onze Roparun outfit en bussen.”

Eigen bijdrage
“Wilt u persoonlijk, als vereniging of als bedrijf een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op. Een eigen gekozen geldbijdrage kunt u doen via de link : https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/238

Inzamelingsacties
Inmiddels is er al een succesvolle stroopwafelactie geweest. De geplande activiteiten zijn: een oliebollenactie op 30 december, verkoop van loten, statiegeldactie bij supermarkt Plus vanaf februari, collecteweek en een feestelijk diner in Hotel Restaurant Van Krimpen op 28 maart 2020.

Wilt u oliebollen bestellen of kaarten voor het diner? Stuurt u dan een mail naar teamalblasserdam@yahoo.com

Er liggen nog ideeën op stapel, zoals een carwash actie en een Koningsrun.

Gezocht

  • Was locatie / wasstraat die u een dag “uitleent” t.b.v. de Carwash actie.
  • 9-persoonsbus van 29 mei tot en met 1 juni.
  • Drukkerijen voor bedrukking van kleding, stickers, kaarten, banner.

Contact
Contact kan via teamalblasserdam@yahoo.com