ALBLASSERDAM – Zaterdag 7 december 2019 is in de Groen van Prinstererstraat in Alblasserdam geprobeerd een bromscooter van het merk Kymco te stelen. De scooter stond geparkeerd voor de flat en werd in de nacht van vrijdag op zaterdag daar weggehaald en meegenomen naar de brandgang even verderop in de straat.

Rond 06.30 uur liep een buurtbewoner naar buiten en trof in de brandgang de scooter aan. In het slot zat nog een schroevendraaier en diverse kappen waren losgemaakt. De politie kwam ter plaatse en bracht de scooter weer naar de eigenaresse. Van de dief of dieven ontbreekt nog elk spoor.

De eigenaresse laat weten dat de scooter veel schade heeft opgelopen en dat het een dure reparatie gaat worden.

Mensen die in de nacht van vrijdag op zaterdag iets verdachts hebben gezien of gehoord of camerabeelden hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.