ALBLASSERDAM – Rijkswaterstaat voert in de nacht van zaterdag 30 november in zondag 1 december 2019 onderhoudswerkzaamheden uit nabij de Noordtunnel in de A15 tussen Ridderkerk en Alblasserdam. De werkzaamheden vinden plaats van 21.00 uur tot 10.00 uur. Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan het gladheidsmeldsysteem en de openbare verlichting.

De tunnel is in de richting van Gorinchem  afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid via de Rotterdamseweg (N915) en de Brug over de Noord. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten.

Verkeer in oostelijke richting, komende vanaf Rotterdam, richting Gorinchem/Nijmegen, volgt de N915 (Rotterdamseweg) door afslag 21 richting Hendrik Ido Ambacht te nemen, over de Brug over de Noord te rijden en in Alblasserdam de A15 richting Gorinchem/Nijmegen op te rijden.

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.