ALBLASSERDAM – Bij McDonald’s aan de Kelvinring in Alblasserdam heeft woensdagavond 13 november 2019 een vechtpartij plaatsgevonden. De vechtpartij zou begonnen zijn tussen twee jonge vrouwen uit twee families, schrijft Sven Fotografie. Een woordvoerder van de politie vertelt: “We hebben in ons systeem vier betrokkenen staan. Er zou een gezin ruzie gezocht hebben en uit het niets anderen anderen hebben aangevallen. De manager en wat andere bezoekers zijn ertussen gesprongen. Er is geen aangifte gedaan. Toen wij werden gebeld waren de veroorzakers al weggereden.”

De politie heeft in de omgeving nog gezocht, maar de veroorzakers zijn nog niet gevonden. Wel zijn er volgens de politie camerabeelden veiliggesteld om de identiteit van de veroorzakers alsnog te achterhalen.

Volgens Sven Fotografie heeft één van de familieleden tijdens de vechtpartij ook uitgehaald naar de manager. Eén persoon zou een bloedend oor hebben opgelopen.

De manager is door iemand geduwd en is daardoor met haar hoofd ergens tegenaan gekomen. Zij heeft kneuzingen en een hersenschudding opgelopen.

Foto: Sven Fotografie.