Advertorial
ALBLASSERDAM – De Vlinder aan het Cortgene in Alblasserdam verkoopt vanaf nu ook tweedehands merkkleding voor kinderen. In de afgelopen maanden is de winkel aangepast en uitgebreid met een speciale kinderafdeling. De Vlinder bestaat al dertig jaar en is sinds 2015 gevestigd in Alblasserdam. De zaak wordt gerund door Mathilde Mulder en haar dochter Geraldine van Dijk.

Nieuwstaat
De Vlinder verkoopt mooie, betaalbare (n)ooit gedragen kleding voor dames, heren en kinderen. Mathilde vertelt: “Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast mooie merkkleding verkopen wij ook tassen, schoenen, sjaals, riemen, sieraden en andere accessoires. Alle items verkeren in nieuwstaat, passen binnen het actuele modebeeld en zijn vriendelijk geprijsd.”

Brede klantenkring
Hoewel de winkel bij het eerste bezoek niet heel makkelijk te vinden is, komen klanten inmiddels vanuit de hele regio naar het Damdorp voor kleding. “We hebben klanten uit Alblasserdam, Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel en noem maar op. Door alle mond-tot-mondreclame breidt de klantenkring steeds verder uit,” weet Geraldine.

Kinderkleding
Dit jaar is besloten om ook kinderkleding te gaan verkopen. Mathilde: “We kregen regelmatig aanbod van kinder-merkkleding, maar hadden de ruimte er niet voor. Toen kwam het idee om de ruimte naast de winkel erbij te betrekken. Dit hebben we op laten knappen en intussen hebben we al zo’n 1500 items in de maten 50 tot en met 176 hangen en liggen.”

Inkoop
De Vlinder verkoopt niet alleen, maar neemt ook merkkleding in. “Door serieuze aandacht voor kledinginname kunnen wij een afwisselende collectie van goede kwaliteit bieden. Hiermee willen wij ons onderscheiden van kringloopwinkels en andere tweedehands kledingwinkels. Alle kleding wordt vooraf zorgvuldig door ons nagekeken en daarna op maat en kleur gehangen, waardoor het voor u aangenamer winkelen is. Kleding die niet wordt verkocht, gaat naar het goede doel of gaat terug naar de eigenaar. Kleding inleveren kan het hele jaar door tijdens de openingstijden. ”

Nieuw aanbod
In de zaak is iedere week nieuw aanbod te vinden. Artikelen mogen op zicht worden meegenomen. Wie voor het eerst naar De Vlinder gaat, moet vaak even zoeken. De winkel is gevestigd aan het Corgene 9A, in de souterrain, onder de winkel van Sabbies en naast Antilope Outdoor. De winkel is via de trap aan de rechterkant van het pand te bereiken. De Vlinder is op dinsdag en woensdag open van 10.00 tot 16.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. Tijdens de kerstvakantie en in de maanden juli en augustus is de winkel gesloten.

Contact
De Vlinder is bereikbaar via 06-46591946 en online te vinden via www.devlinder.nu en op Facebook.

Wij vinden het belangrijk dat we betaalbare merkkleding in allerlei soorten en maten kunnen aanbieden, zodat er voor iedere leeftijd wel iets leuks te vinden is in onze winkel. Voor kinderen (maat 50 t/m 176) verkopen wij o.a. de merken:
Adidas, Indian Bluejeans,  Like Flo, Mayoral, Nik & Nik, Noppies, Retour, Scotch & Soda, Tumble ’n Dry, Vingino enz.

Voor dames en heren (maat XS t/m 4XL) verkopen wij o.a. de merken:
7 for All Mankind, Airfield, By Malene Birger, Claudia Sträter, Cavallaro Napoli, 10-days, Dante 6, Etro, Gerry Weber, Hugo Boss, Humanoid, Isla Ibiza, Jacob Cohen,  Patrizia Pepe, Rosner, Scotch & Soda, Taifun, Tommy Hilfiger, Zara en nog vele andere bekende merken.