ALBLASSERDAM – Een man is dinsdagavond 5 november 2019 met zijn snorscooter tegen een auto gebotst. Het ongeval gebeurde op de kruising Grote Beer / De Helling in Alblasserdam. De scooterrijder kwam vanaf de Brug over de Noord. Bij de verkeerslichten kwam de oudere man in botsing met een auto die vanaf De Helling richting de Kabelbaan reed. Of één van de twee bestuurders door rood is gereden, werd niet duidelijk. Beiden zeggen door groen te zijn gereden.

Doordat de automobilist achteraan sloot bij een langzaam rijdend voertuig en daardoor langzaam de kruising overstak, kan het zijn dat beiden door groen zijn gereden. Dit wordt nog nader onderzocht.

De scooterbestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij bleek lichtgewond te zijn geraakt. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De verzekeringen gaan de schades verder afhandelen.