ALBLASSERDAM – De stichting Kom over en Help zamelt zaterdag 12 oktober 2019 kleding in, in de Alblasserwaard. In Alblasserdam vindt de inzameling op drie locatie plaats. Met de halfjaarlijkse inzameling hoopt de stichting weer baby-, kinder-, dames- en herenkleding, mits HEEL EN SCHOON gewassen, schoenen, laarzen en sokken, tassen en riemen, huishoudtextiel, beddengoed, lakens, dekens en spreien, sjaals, mutsen, petten, hoeden en handschoenen te verkrijgen. Met de ingeleverde goederen worden arme gezinnen in meerdere landen op diverse manieren gesteund.

Op de onderstaande adressen kunt u zaterdag 12 oktober tussen 9.30 en 12.00 uur terecht:
Alblasserdam, Ned. Herv. Kerk, Cortgene 8
Alblasserdam, Gereformeerde Gemeente, Plantageweg 172
Alblasserdam, Oud-Gereformeerde Gemeente, ds. B. Toesplein 1
Groot-Ammers, Hervormd Centrum, Wilhelminastraat 3
Hardinxveld-Giessendam, Oud Ger. Gem in Ned, Buitendams 384
Kinderdijk, Ned. Herv. Kerk, Molenstraat 149
Nieuw-Lekkerland, “Het Carillon”, Raadhuisplein 1
Nieuwpoort, Chr. Geref. Kerk, Hoogstraat 5
Noordeloos, Chr. Geref. Kerk, Noordzijde 1
Papendrecht, Oud Ger. Gem. in Ned., Noordersingel 22
Papendrecht, Appartementgebouw “Zonnedauw”
Sliedrecht, Joh. Calvijnschool, Scheldelaan 15
Sliedrecht, Chr. Geref. Verenigingsgebouw “De Rank”, Oranjestraat 7
Sliedrecht, garagebox Professor Keesomlaan (garageblok halverwege de straat)
Streefkerk, Gebouw “Het Anker”, Molenakker 12

De organisatie meldt verder: “Wij verzoeken u dringend om stevige plastic zakken te gebruiken. De zakken van dun plastic zijn eigenlijk niet goed te gebruiken. Kleding en schoenen mogen ongesorteerd in een zak ingeleverd worden. Sokken en schoenen per paar gebonden; liefst niet in schoenendozen i.v.m. de ruimte. De zakken goed dichtbinden a.u.b. Voor inlichten kunt u contact opnemen met Arjan den Besten op 06 10 95 94 50”

Meer informatie over de inzameling is hier te vinden:https://www.komoverenhelp.nl/kleding-inleveren/