ALBLASSERDAM – 517 mensen hebben zaterdag 5 oktober 2019 een bezoek gebracht aan kinderboerderij De Plantage in Alblasserdam. Daar werden, in verband met het tienjarig bestaan, diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Het thema van de feestelijke dag was ‘Wat wil jij later worden?’. De activiteiten staan in het teken van beroepen zoals spijkers slaan bij een bouwvakker en een brandje blussen bij de brandweerman. Verder was de politie aanwezig en kon met een kijkje nemen in een dierenambulance.

Daarnaast konden kinderen een rondje meevaren op de plas, knutselen, zich laten schminken, een broodje hamburger eten, springen op het springkussen en spijkerslaan.

Winactie
De organisatie kijkt terug een geslaagde dag en laat weten: “Het feest was een groot succes! Tijdens het feest hadden we ook een winactie. De bezoekers konden raden hoeveel geitenkeutels er in een grote vaas zaten. Dit waren er 2588. Hierbij konden ze een leuk pakketje van Sjaak van ‘t Kaasmes winnen. Degene die er het dichtste bij in de buurt zat was Erwin Verboom met 2600 geitenkeutels.”

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, schoenen, baard en buiten