NIEUW-LEKKERLAND – De Hersteld Hervormde Gemeente Nieuw-Lekkerland houdt op zaterdag 28 september 2019 tussen 9.00 en 15.00 uur een actiemarkt. De markt met circa vijftig kramen heeft een gevarieerd aanbod van nieuwe en tweedehands artikelen, boeken en cd’s (nieuw en tweedehands), kaas, fruit, dames- en kinderkleding, sieraden, bloemen en planten. Ook is er een kraam vol met tweedehands kinderkleding. Tussendoor is er voor de bezoekers koffie en gebak. Verder is er een fotograaf aanwezig voor het maken van gezins- en portretfoto’s.

Verder laat de organisatie weten: “De jeugd kan meedoen aan een ‘Skelter-trek’. Liever een potje sjoelen, spijkerslaan of spijkerbroekhangen? Haal de hoogste score van de dag en win een prijs! Aan de kleintjes hebben wij ook gedacht: zij kunnen knuffelen met geitjes en ander kleinvee in de dierenwei. Moe geworden op het springkussen? Neem dan even een zit op de hooibalen, met wat lekkers erbij. Om 11.00 en 14.00 uur is er een orgelbespeling in de kerk en is de kerk open voor bezichtiging.”

De opbrengst van de actiemarkt is bestemd voor het bouwfonds van de kerk en stichting Stephanos. De actiemarkt vindt plaats op het kerkplein aan de Dirk III straat 42 in Nieuw-Lekkerland. Parkeren is mogelijk  op het bedrijventerrein aan de Veenweideweg.