Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Voedingscoach Sandra Rotmeijer breidt haar bedrijf verder uit. Vanaf deze maand kunnen mensen die graag willen afvallen, maar geen PowerSlim afslankprogramma willen volgen, een op maat gemaakt programma volgen. Dit is ook een koolhydraatarm, dan wel koolhydraatbeperkt concept met, indien gewenst, PowerSlim producten. Die kunnen makkelijk in het programma ingepast worden. Verder is de naam PowerSlim Center “Be You Voeding en Lifestyle Coaching” veranderd in “AXEWOOD Voeding & Lifestyle Coaching”.

“Dit zal voor mijn huidige klanten die het PowerSlim afslankprogramma volgen, geen veranderingen met zich meebrengen. Wel gaat er dus verandering komen in het aanbod van AXEWOOD. Het op maat gemaakte programma werkt met een lidmaatschap van 45 euro per maand. Het lidmaatschap wordt voor drie maanden afgesloten en wordt per maand verlengd. Het is dus na drie maanden maandelijks opzegbaar,” vertelt Sandra Rotmeijer.

Sandra: “Wat kan je van mij verwachten?
* een persoonlijk afvalplan
* 2 x per maand een privé consult van 30 minuten
* wekelijks nieuwe recepten
* vragen kunnen via de app gesteld worden
*evt. lidmaatschap uit te breiden met sporten.

Ik wil benadrukken dat ik ook het afslankprogramma van PowerSlim blijf aanbieden!

Ben jij nog geen klant bij ons maar wil je wel graag meer op je voeding letten en de koolhydraten beperken? Dan heb ik vanaf nu ook inloopmomenten.

Alle producten passen in een gezonde leefstijl, zijn laag in koolhydraten (50-70% minder koolhydraten dan in reguliere supermarkt producten) en bevatten daarnaast veel eiwitten en vezels.

Heb je vragen over het lidmaatschap of PowerSlim of de Gym. wij staan aanstaande zaterdag klaar met onze kraam Axewood Gym Voeding & lifestyle op het Havenfestival in Alblasserdam. Hier kunt u terecht voor al u vragen over afvallen en beweging zoals Pink boxing, Kickbokszaktraining en  privétrainingen. Uiteraard alles gebaseerd op een gezonde lifestyle .

Voor meer informatie ?0624786691”

Sandra Rotmeijer is voedingscoach in Hendrik-Ido-Ambacht en Nieuw-Lekkerland.

 

Deel dit bericht via...