NIEUW-LEKKERLAND –  Bij een woning aan de Venuslaan in Nieuw-Lekkerland is in de afgelopen week tot twee keer toe geprobeerd in te breken. De eerste poging werd afgelopen zaterdag ontdekt door de zoon van de bewoonster. De bewoonster was zelf op vakantie. Er was een strook plakband op de ruit gezet en er waren stenen tegen de ruiten gegooid. De deuren van de schuifpui en het slot raakten zwaar beschadigd. De inbraakpoging is echter niet gelukt, omdat er een bezemsteel achter de schuifdeur lag.

In de nacht van woensdag op donderdag 12 september 2019 was het weer raak en werd voor de tweede keer geprobeerd in te breken. Opnieuw bleef het bij een poging, waarbij schade ontstond.

De politie en technische recherche hebben in de buurt een onderzoek gedaan, maar er is nog geen dader gepakt.

Mensen die iets opvallends hebben gezien of gehoord dat met de inbraakpogingen te maken kan hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.