Advertorial
ALBLASSERDAM – Jeffrey van der Wielen (20) en Leroy de Paauw (27) uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn deze maand gestart met Lunchroom22 op het Nieuwland Parc in Alblasserdam. In de zaak, die gevestigd is naast de bewaakte vrachtwagenparkeerplaats Truckparq, kan men terecht voor belegde broodjes, patat, snacks en drinken. Ook zijn er plannen om via Thuisbezorgd maaltijden thuis te bezorgen bij mensen in de omgeving.

Droom
Voor Jeffrey is de start van Lunchroom22 een droom die uitkomt. “Ik wil echt al heel lang een eigen zaak. Eigenlijk kwam deze locatie door de makelaar op m’n pad. Vroeger zat hier Dock22 en die is gestopt. Voor mij viel alles op zijn plek. Ik zie hier hele goede mogelijkheden.” Het cijfer 22 in de naam is een link naar de afslag bij Alblasserdam. Dat is afslag 22.

Goed eten voor een goede prijs
De maaltijd nuttigen kan op de benedenverdieping, maar ook op de ruime bovenverdieping waar ook voldoende tafels en stoelen staan. Drie man personeel staat klaar om de klanten te helpen en bedienen. Pinnen is mogelijk. “Ik wil klanten graag goed eten geven voor een goede prijs, zodat mensen blij weggaan. We hebben een uitgebreid assortiment met broodjes gezond, broodjes filet en broodjes gehaktbal. Uiteraard hebben we ook koffie, thee en frisdranken en hebben we patat en snacks,” vertelt Jeffrey.

Ook ‘s avonds
En hoewel de zaak Lunchroom22 heet, kan er ook tot in avonduren besteld worden, zoals maaltijdschotels of een samengestelde maaltijd. De bovenverdieping kan volledig gereserveerd worden voor een lunchmeeting met meerdere personen.

Wc en douche
Achterin de zaak zijn wc’s en douches voor de vrachtwagenchauffeurs. Dit deel hoort bij Truckparq.

Openingstijden
Lunchroom22 is op maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Zaterdag is de zaak van 11.00 tot 20.00 uur open en op zondag van 15.00 tot 20.00 uur.

Bestellen
Het is vanaf heden ook mogelijk om een bestelling door te geven die dan opgehaald of bezorgd wordt. “Handig voor de ondernemers en medewerkers op het industrieterrein Nieuwland Parc en de omliggende industrie gebieden.” Het telefoonnummer van de lunchroom is 078-7503195.