ALBLASSERDAM – In een flatwoning aan de Van Eesterensingel is dinsdag 10 september 2019 een dode man aangetroffen. Burgerhulpverleners, de politie, de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter werden rond 08.15 uur opgeroepen voor een melding van een reanimatie. Aangekomen bij de woning bleek dat de man al te lang overleden was om nog te kunnen reanimeren.

Volgens de hoofdbewoner van de flatwoning gaat het om een veertiger uit Papendrecht, die vannacht bij hem bleef slapen. Er zou volgens hem ook drugs zijn gebruikt. De man wilde de vriend vanochtend wakker maken, omdat de man gezegd had dat hij in de ochtend weer naar zijn werk moest. De Papendrechter werd niet meer wakker.

Omdat de man een niet-natuurlijke dood is gestorven, is de politie gestart met een uitgebreid onderzoek in de woning. De Forensische Opsporing zal sporenonderzoek doen en ook wordt het lichaam onderzocht.