ALBLASSERDAM – Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 augustus 2019 deuken getrapt in een geparkeerde auto in de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam. Aan de voetafdrukken op de BMW 3 serie te zien, gaat het om minstens twee daders,  stelt de eigenaar van de auto. Mogelijk heeft de vernieling rond 01.30 uur plaatsgevonden. Een buurtbewoonster hoorde rond dat tijdstip doffe knallen.

Toen zij ging kijken wat er aan de hand was, zag zij mensen wegrennen en een auto met gedoofde lichten wegrijden richting de Vondellaan.

De eigenaar heeft geen idee wie zijn auto vernield heeft. De schade wordt geschat op 1500 à 2000 euro.

Mogelijk zijn er nog meer camerabeelden vanuit de buurt of zijn er nog meer mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de vernieling te maken kan hebben. Tips zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844.